Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

Geoway nyitott infrakerékpár

Geoway nyitott infrakerékpár Geoway nyitott infrakerékpár

A Geoway készülék infravörös sugárzással segíti elő a szervezet méregtelenítő folyamatait. A nagy teljesítményű infralámpák hatására az erek kitágulnak, felgyorsul a vérkeringés, a szervek és az izmok jobb vérellátásban részesülnek, és megemelkedik a szövetek hőmérséklete.

A káros anyagok kiválasztódnak, és a felgyorsult vérárammal hamar távoznak a testből a verejtéken át, a sejtek eközben friss oxigénhez és tápanyaghoz jutnak. Edzés közben a zsírsejtek száma fokozatosan csökken az energiafelhasználás miatt, és lényegesen nő a kiválasztott káros anyagok koncentrációja. A méreganyag kiválasztás hosszú távon a bőr megszépülésével jár, így az infrabicikli a cellulitisz csökkentésében is hatékony. A testmozgás és az infra kezelés együttes hatására a fájdalmat okozó közvetítőanyagok (hisztamin, szerotonin) eltávoznak az izmokból, ami elősegíti a test gyorsabb regenerációját. Az infravörös fényt különböző mozgásszervi betegségeknél (pl. artrózis) is érdemes alkalmazni fájdalomcsökkentő hatása miatt. Az infra terápia rendszeres használatával optimálisan szabadulhat meg a felhasználó a méreg- és salakanyagoktól miközben erősíti immunrendszerét.

A Geoway infrakerékpár használata számos területen fejti ki kedvező hatását:

  • elősegíti a hatékony alakformálást és testsúly csökkenést
  • méregtelenítő hatása van
  • cellulitisz csökkentő hatása van
  • enyhíti a mozgásszervi betegségek fájdalmas tüneteit
  • serkenti vérkeringést
  • csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát
  • erősíti az immunrendszert
  • támogatja a sérült szövetek regenerálódását
  • segít a jobb közérzet elérésében

INFRASLIM X - Az új generáció

Az INFRASLIM X mondhatjuk, hogy a Geoway és más hasonló infrás alakformáló gépek új generációja, mely alaptechnológiában bizonyos tekintetben megegyezik a Geoway infrakerékpárral, azonban annak továbbfejlesztett változata: a beépített technológiáknak és a zárt kabinnak köszönhetően hatékonyabb. (Bővebb leírást a hatásmechanizmusokról az http://infraslimx.hu/alkalmazasa/ oldalon olvashat.)

Miben más az INFRASLIM X, mint a Geoway infrabicikli?

A Geoway és az INFRASLIM X közötti legfőbb különbség, hogy a Geoway infrakerékpárban a felhasználó nyitott térben végzi a testedzést, míg az INFRASLIM X zárt vákuumteres készülék. Nyitott infrabiciklinél az infrasugárzás a teljes testet éri, beleértve a mellkast és a fejet is, ami megterhelő lehet a felhasználó számára, főleg abban az esetben, ha túlsúlyos vagy egészségügyi problémája van. Az INFRASLIM X gép tervezése során arra törekedtünk, hogy ezt a terhelést csökkentsük, és kialakítottuk a zárt kapszulát, így a felhasználó csak deréktól lefelé van kitéve a hőhatásnak.

A zárt tér előnye továbbá, hogy vákuum terápiát is lehet alkalmazni benne, ami feltágítja az ereket és serkenti a vérkeringést. A kabinon belül a fehér felület visszaveri az infrafényt, így a testfelület minden pontját elérik a sugarak. A kapszulában kisebb a hőveszteség, ezért alacsonyabb teljesítményű lámpákkal is jó eredményeket tudunk elérni. A lényeg a pozicionálásban van, hiszen az INFRASLIM X célzottan a problémás területekre irányítja az infrasugarakat: alulról a combok alsó részére és a fenékre, felülről a hasra és a csípőre.

A zárt kabin lehetővé teszi további terápiák alkalmazását is, mint például a kollagén-, az aroma- és az ózonterápia. A kollagén terápia hatására javul a sejtek víz- és oxigénfelvétele, a bőr feszesebb lesz, az ízületek pedig rugalmasabbak. Az aromaterápia elsősorban stressz-csökkentő, bőrszépítő hatása miatt került beépítésre a gépbe, az ózon pedig fertőtlenítő, bőrstimuláló hatása miatt.

Összességében az INFRASLIM X kidolgozottabb és összetettebb gép, amely egyéb, kiegészítő terápiák alkalmazását is lehetővé teszi. Forradalmi újítása az oxigénterápia alkalmazása, amely edzéskönnyítő hatása révén eléri, hogy a felhasználó könnyedén, nehézségek nélkül eddzen végig 45-50 percet, miközben felfrissülve és akár 1200-1500 kalóriát elégetve szálljon ki a gépből.

 

Geoway

 

INFRASLIM X

nyitott vagy zárt kabin

nyitott

zárt vákuumteres

infrasugárzók száma

24 db 150 Wattos

3 db 300 Wattos

infra összteljesítménye

3600 Watt

900 Watt

vákuum

nincs

van

vákuumszivattyú teljesítménye

-

1200 Watt

bicikli vízszintes állíthatósága

nincs adat

25 cm-es állíthatóság

felhasználó testhelyzete

ülő

fekvő

kollagén-fény

nincs

van

kollagén-fény LED-ek teljesítménye

-

6 Watt

ózonterápia

nincs

van

ózontermelés hatékonysága

-

6800 mg/h

oxigénterápia

nincs

van

oxigéngenerátor teljesítménye

-

3 liter/perc

aromaterápia

nincs

van

áramfelvétel

230 Volt

230 Volt