Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

Infrashape horizontal fekvő infrabicikli

InfraShape horizontal fekvő infrabicikli InfraShape horizontal fekvő infrabicikli

 

Miért népszerű az INFRASLIM X és az Infrashape?

Az INFRASLIM X és az Infrashape a legismertebb és legmodernebb alakformáló fitness-berendezések közé tartozik. Mindkettő egy infrakabinnal és vákummasszázzsal egybeépített fekvő infrabicikli. Népszerűségüket annak köszönhetik, hogy a korábban ismert módszereknél könnyebbé, kellemesebbé és hatékonyabbá teszik az edzést és a fogyást – a fitness, az infra és a vákuum egyedi hatásmechanizmusának köszönhetően. Egy nagyon fontos különség van, az INFRASLIM X oxigénterápiát is alkalmaz, amely segít kielégíteni az edzés közben fellépő oxigén igényt, és jobb közérzetet teremt.

Az INFRASLIM X egyedülállóan hatékony az alakformálásban, mert kihasználja az infraterápia adta előnyöket. Az infrahő mélyen hatol a szövetekbe, és hatására a sejtanyagcsere (metabolizmus) jelentősen fokozódik, ezt használja ki az Infrashape is. Az infrahővel stimulált sejtek a felesleges anyagokat kiürítik a sejt közötti térbe, melyek aztán a nyirokkeringéssel a verejtékmirigyekbe és a kiválasztó szervekbe jutnak, és természetes úton távoznak a szervezetből. Az infrahő ezzel egyidejűleg fokozza a vér- és nyirokkeringést, így ez a méregtelenítő folyamat gyorsabban tud végbe menni az INFRASLIM X használatakor. A hatékonyságának legfontosabb eleme a testmozgás, hiszen az izommozgásoknak kulcsfontosságú szerepe van a nyirok áramoltatásában, hasonlóan a szívnek a vérkeringésben betöltött szerepéhez: az izmok kontrakciója és ernyedése egy szívóhatást eredményez a vér- és nyirokerekben, fokozva ezzel az akadálytalan áramlást. Minél intenzívebb a mozgás, a nyirokrendszer annál hatékonyabban működik. A vákuumos technológiát alkalmazó INFRASLIM X és Infrashape serkenti a keringést, a salakanyagok távozását és a kemény kötőszövetek oldását, és karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása megsokszorozza az alakformáló kezelés hatékonyságát. Az INFRASLIM X-be épített infrasugárzók ráadásul a mozgás-szervrendszeri panaszok kezelésében is fontos szerepet játszanak: felmelegítik az ízületi szöveteket, az esetleges fájdalom enyhül, és az ízületek visszanyerik rugalmasságukat, a mozgás könnyedebbé válik. A test egészét érintő tehermentesítő és regeneráló hatás energizálja a teljes szervezetet, és így segít hozzá egy jobb közérzet eléréséhez.

 

Az INFRASLIM X infrabicikli használata számos területen fejti ki kedvező hatását.

 • elősegíti a gyors fogyást
 • hozzájárul az ideális testsúly és testkontúr eléréséhez
 • méregtelenít
 • megszünteti a narancsbőrt
 • serkenti a nyirok- és vérkeringést
 • enyhíti a mozgás-szervrendszeri betegségek tüneteit
 • csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát
 • támogatja a sérült szövetek regenerálódását
 • javítja a teljesítőképességet
 • fokozott vitalitást és jobb közérzetet biztosít

Az INFRASLIM X választható extra funkciói, ami az Infrashape-ben is megtalálható:

 • Aromaterápia, mely elősegíti a szervezet egyensúlyának fenntartását, helyreállítását, valamint a jó közérzet biztosítását az INFRASLIM X és az infrashape edzés közben. Az aromaolajok nagyon erős, pozitív hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt.
 • Ózonterápia, mely fájdalommentes és nincsenek mellékhatásai. Az ózon oxigén bázisú, erősen oxidáló anyag, mely a természetben O3 molekulaként fordul elő. Az ózon hatékonyan gátolja meg az izzadt bőrfelszínen és a testhajlatokban, a baktériumok, vírusok, gombák elszaporodását.
 • LED-es kollagén-fényterápia, mely nem csak a lelki állapotunkat, de fiziológiai folyamatainkat, és ezáltal egészségi állapotunkat is képes jótékonyan befolyásolni.

INFRASLIM X - A tudatos emberek sportja

Az INFRASLIM X az alakformáló piac legmodernebb terméke, mely a három alaptechnológiát (edzés típusa, infra, vákuum) nézve hasonló az Infrashape-hez, azonban kidolgozottabb és több funkcióval rendelkezik. Egyedülálló módon az INFRASLIM X már oxigénterápiát is alkalmaz. Az edzés közben belélegzett oxigén lehetővé teszi, hogy a fokozott fizikai igénybevétel során jobb teljesítményre legyen képes. Az orrkanülön át belélegzett oxigén az összes létfontosságú szerv egészségére hat. Nem csak a kondíciót javítja, de a felhasználó hangulatát, állóképességét is, emelett fokozza a mentális teljesítményt is.

Az INFRASLIM X egyesíti a kardio edzések jótékony hatását a méregtelenítő infraszaunával és az energetizáló oxigén adagolással, mely lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb edzést. A beépített terápiáknak köszönhetően nem csak magasabb szintre emeli a testedzést, de komoly egészségmegőrző hatása is van.

A tudatos ember a sportos életet és az INFRASLIM X-et választja!

Miben más az INFRASLIM X, mint az Infrashape?

 

Infrashape

INFRASLIM X

nyitott vagy zárt kabin

zárt vákuumteres

zárt vákuumteres

infrasugárzók száma

1 db 400 Wattos

3 db 300 Wattos

infra összteljesítménye

400 Watt

900 Watt

vákuumszivattyú teljesítménye

1000 Watt

1200 Watt

bicikli vízszintes állíthatósága

egy ponton rögzített

25 cm-es állíthatóság

kollagén-fény LED-ek teljesítménye

20 Watt

6 Watt

ózonterápia

nincs

van

ózontermelés hatékonysága

-

6800 mg/h

oxigénterápia

nincs

van

oxigéngenerátor teljesítménye

-

3 liter/perc

aromaterápia

van

van

Információért hívja most!

Nagy Lajos értékesítési tanácsadó

Nem ért el minket? Kérjen telefonos visszahívást!

Kérjük adja meg telefonszámát...

Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük pipálja be a négyzetet!