Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

Mi a Hypoxi Trainer és miért hatékony segítség a fogyásban?

Mi a Hypoxi Trainer és miért hatékony segítség a fogyásban? Mi a Hypoxi Trainer és miért hatékony segítség a fogyásban?

A Hypoxi Trainer egy olyan kombinált fitness-eszköz, mint az INFRASLIM X, amelyben a felhasználó egy kerékpárt teker a zárt vákuumtérben. Ez lehetővé teszi a kardió edzés kiegészítését a vákuummasszázs zsírégető hatásával. A vákuum fokozza a szövetek vérellátását, beindítja a méregtelenítést, így a zsírsejtek telítettsége is csökken a kezelt területen.

A Hypoxi-ban és az INFRASLIM X-ben is kifejezetten a problémás területekre hat a zárt térben történő vákuumos kezelés. A vákuum szívóhatása serkenti a vér- és nyirokkeringést a combok, a fenék, a csípő és a has területén. Ez a fokozott keringés hozzájárul a zsírsejtekben raktározott zsírok és salakanyagok lebontásához és ürüléséhez, még a narancsbőrre hajlamosabb alkatúak esetében is. A méreganyagok kiválasztásán kívül a vákuum hozzájárul a kötőszöveti rostok regenerálódásához, feszesítéséhez is, így a bőr összességében rugalmasabbá, simábbá válik.

A Hypoxi Trainerben a negatív nyomás, azaz szívóerő akár -40 mbar lehet. Az alacsony és normál nyomás váltakozása kizárólag a zárt kabinban érvényesül, ami a vákuummasszázst egyedivé és hatékonnyá teszi. Ezen az elven került kifejlesztésre az INFRASLIM X alakformáló készülék, melyben a felhasználó deréktól lefelé tudja kihasználni a vákuummasszázs előnyeit, így a cellulitisz és a zsírfelhalmozás által legérintettebb területeken teszi lehetővé a fogyást, a zsírégetést és a bőr feszesítését. Egy Hypoxi Trainerben vagy INFRASLIM X-ben végzett edzés alkalmával 20-50 gramm zsír égethető el a problémás területekről. A zsírégetés jelentős arányban, 30-60%-ban a csípő, fenék, has és comb területén megy végbe, majd az edzést követő 2-8 órában a felgyorsult anyagcsere miatt további zsírbontás és méregtelenítő folyamatok zajlanak, így az összes elégetett zsír 40-100 gramm is lehet.

A Hypoxi Trainer és az INFRASLIM X alakformáló gép használata számos területen fejti ki kedvező hatását

  • elősegíti a gyors fogyást
  • hozzájárul az ideális testsúly és testkontúr eléréséhez
  • méregtelenít
  • megszünteti a narancsbőrt
  • serkenti a nyirok- és vérkeringést
  • feszesíti, rugalmasabbá teszi a bőrt
  • fokozott vitalitást és jobb közérzetet biztosít

INFRASLIM X, az új generáció

Az INFRASLIM X lényegében a Hypoxi Trainer és a hozzá hasonló kombinált fitness-eszközök legújabb generációja, amely bizonyos technológiákban megegyezik a Hypoxi Trainerrel, de sokkal többet tud: kidolgozottabb, hatékonyabb és több funkcióval rendelkezik.

Miben más az INFRASLIM X, mint a Hypoxi Trainer?

A Hypoxi Trainer és az INFRASLIM X közti legjelentősebb különbség, hogy a Hypoxi Trainer nem rendelkezik infra funkcióval, míg az INFRASLIM X ennek köszönheti páratlan hatékonyságát. Az INFRASLIM X gépbe ezen felül további terápiák is beépítésre kerültek, így a felhasználó igénybe tud venni az edzés során aromaterápiát, ózonterápiát, kollagénterápiát és oxigénterápiát is. Az INFRASLIM X alakformáló gépbe épített oxigénterápiás funkció egy kiegészítő oxigén bevitelt tesz lehetővé. Ez azért jó, mert az edzés során a felhasználó jobb teljesítményt képes elérni általa, ugyanis az extra oxigén elősegíti a sejtek megújulását, így segíti az izommunkát és az összes létfontosságú szerv egészségére hat. A jó oxigénszint javítja az állóképességet és fokozza a mentális teljesítményt is. A rendszeres oxigénterápiát használók fokozott erőnlétet, jobb közérzetet és hangulatot tapasztalhatnak.

Melyek a két berendezés egyéb legfontosabb jellemzői?

 

Hypoxi Trainer

InfraslimX

nyitott vagy zárt kabin

zárt vákuumteres

zárt vákuumteres

infrasugárzók funkció

nincs

van

infrasugárzók száma

-

3 db 300 Watt

infra összteljesítménye

-

900 Watt

vákuum

van

van

vákuumszivattyú teljesítménye

1000 watt

1200 Watt

felhasználó testhelyzete

ülő (ízületeken nagyobb terhelés)

fekvő (ízületeket kímélő)

kollagén-fény

nincs

van

kollagén-fény LED-ek teljesítménye

-

6 Watt

ózonterápia

nincs

van

ózontermelés hatékonysága

-

6800 mg/h

oxigénterápia

nincs

van

oxigéngenerátor teljesítménye

-

3 liter/perc

aromaterápia

nincs

van

áramfelvétel

230 Volt

230 Volt

Miért fontos az infra funkció?  Kattints ide cikkünkhöz!