Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

Az InfraTrainer infrabicikli és legfontosabb előnyei

Az InfraTrainer infrabicikli és legfontosabb előnyei Az InfraTrainer infrabicikli és legfontosabb előnyei

Az InfraTrainer egyike a legmodernebb legismertebb alakformáló fitness-berendezéseknek, melyben a kardió edzést az infrafény jótékony élettani hatásai egészítik ki, ami jelentősen növeli az edzés hatásfokát.

Az INFRASLIM X, az InfraTrainer és más infrás biciklik egyedülálló hatékonyságukat annak köszönhetik, hogy az infrafény hatását nem a bőr felszínén, hanem mélyebben fejtik ki. Fokozzák a sejtanyagcserét (metabolizmust), melynek során a sejtek a felesleges anyagokat a sejt közötti térbe ürítik. Ezek az anyagok a nyirokkeringéssel a verejtékmirigyekbe és a kiválasztó szervekbe jutnak, és természetes úton távoznak a szervezetből, tehát méregtelenítés játszódik le. Az infrahő fokozza a vér- és nyirokkeringést is, ami szintén segíti ezt a folyamatot. Az InfraTrainer és a legmodernebb fitness eszköz, az INFRASLIM X hatékonyságának kulcsa azonban a testmozgás. Az izommozgásoknak rendkívül fontos szerepe van a nyirok áramoltatásában, hasonlóan a szívnek a vérkeringésben betöltött szerepéhez: az izmok összehúzódása és ernyedése egy szívóhatást eredményez a vér- és nyirokerekben, fokozva ezzel az akadálytalan áramlást. A mozgás intenzitásával egyenesen arányosan nő a nyirokműködés. Az INFRASLIM X-ben a vákuummasszázs tovább fokozza a keringést, a méreganyagok távozását és a kemény kötőszövetek lazítását, és karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása megsokszorozza az INFRASLIM X-ben végzett alakformáló kezelés hatékonyságát. Az infrafény ezenkívül a mozgás-szervrendszeri panaszokat is enyhíti: felmelegíti az ízületeket, csillapítja az esetleges fájdalmat, gyulladást, és segíti a rugalmasabb, könnyedebb mozgást. A test egészét érintő tehermentesítő és regeneráló hatás hozzájárul a jobb közérzet, a fokozott erőnlét eléréséhez.

Az InfraTrainer és az INFRASLIM X használata számos területen fejti ki kedvező hatását:

  • elősegíti a gyors fogyást
  • hozzájárul az ideális testsúly és testkontúr eléréséhez
  • méregtelenít
  • megszünteti a narancsbőrt
  • serkenti a nyirok- és vérkeringést
  • enyhíti a mozgás-szervrendszeri betegségek tüneteit
  • csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát
  • támogatja a sérült szövetek regenerálódását
  • javítja a teljesítőképességet
  • fokozott vitalitást és jobb közérzetet biztosít

 INFRASLIM X, az új generáció

Az INFRASLIM X gyakorlatilag az InfraTrainer és más hasonló infrás fitness gépek új generációja, mely alaptechnológiában megegyezik az InfraTrainerrel, azonban annak tovább fejlesztett változata: hatékonyabb és több funkciója van. Már elérhető 15" képernyővel, amelyen különböző médiaalkalmásokat is lehet futtatni edzés közben, vagy virtuális útvonalon tekerni. 

Miben más az INFRASLIM X, mint az InfraTrainer?

Az InfraTrainer és az INFRASLIM X közti legfőbb különbség, hogy az InfraTrainerben a felhasználó nyitott térben végzi a testedzést. Mivel ennél a típusnál a teljes testet éri az infrasugárzás, beleértve a mellkast és a fejet is, ami megterhelő lehet a szervezet számára, ezért egészségügyi szempontból idősebbeknek, vagy szív- és keringési panaszokkal, vagy túlsúllyal küzdőknek egyáltalán nem ajánlott a készülék használata. Az INFRASLIM X-ben a felhasználó mellkastól lefelé zárt kapszulában végzi a testedzést. A zárt tér előnye, hogy a fehér felület visszaveri a fényt, így az a testfelület minden pontját éri, és magasabb hőfok is elérhető, tehát összességében élettani hatását tekintve és költséghatékonyság szempontjából is eredményesebb az infra funkció. A zárt tér lehetővé teszi a vákuummasszázs alkalmazását, ami szintén elősegíti a zsírégetést és az alakformálást.

Melyek a két berendezés egyéb legfontosabb jellemzői?

 

InfraTrainer

INFRASLIM X

nyitott vagy zárt kabin

nyitott

zárt vákuumteres

infrasugárzók száma

4 db 750 Wattos

3 db 300 Wattos

infra összteljesítménye

3000 Watt

900 Watt

mágnesterápia

van

nincs

vákuum

nincs

van

vákuumszivattyú teljesítménye

-

1200 Watt

biciklis edzés nehézségi fokozatai

9 fokozat

16 fokozat

bicikli vízszintes állíthatósága

20 cm-es állíthatóság

25 cm-es állíthatóság

kollagén-fény

nincs

van

kollagén-fény LED-ek teljesítménye

-

6 Watt

ózonterápia

nincs

van

ózontermelés hatékonysága

-

6800 mg/h

oxigénterápia

nincs

van

oxigéngenerátor teljesítménye

-

3 liter/perc

aromaterápia

nincs

van

áramfelvétel

400 Volt (ipari áram)

230 Volt (európai szabvány, nem igényel ipari áramot)

Információért hívja most!

Nagy Lajos értékesítési tanácsadó

Nem ért el minket? Kérjen telefonos visszahívást!

Kérjük adja meg telefonszámát...

Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük pipálja be a négyzetet!