Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

3. generációs több soros HIFU gép, arckezelő gép

3. generációs több soros HIFU gép, arckezelő gép 3. generációs több soros HIFU gép, arckezelő gép

Hatékony lifting kezelés, többsoros HIFU géppel

A HIFU kezelésről

A szépségiparban egyre inkább elterjedt technológia a HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound, azaz fókuszált ultrahang). Ez jelenleg a piacon fellelhető leghatékonyabb zsírbontó, kollagén-regeneráló eljárás.

A HIFU berendezések speciális kezelőfeje úgy lett kifejlesztve, hogy az ultrahang hullámok egy pontba fókuszálásával sokszoros hatást fejtsen ki a kezelt területen.

A mikrofókuszált ultrahang a kezelés során áthatol a bőr minden rétegén, és intenzitásából adódóan 65-75°C hőmérsékletűre hevíti a célterületen a zsírszövetet, melynek következtében a zsírsejtek fala felszakad, a zsírsejt anyaga, a zsír elfolyósodva a sejtközötti állományba kerül.

Milyen szempontok alapján hozták létre a 3. generációs HIFU készülékeket?

  • A fejlesztők a már jól bevált koreai HIFU berendezések minőségét megőrizve, az eljárás precizitásának növelését tűzték ki célul, hogy a kezelés még hatékonyabb legyen.
  • Fontos szempont volt a hatékonyság növelése mellett a kínai berendezésekre jellemző kedvező ár és fenntartási költség megtartása, hogy a berendezés minél szélesebb körben kényelmesen hozzáférhető legyen.
  • kezelési idő lehető legrövidebbre csökkentése mellett is minél pontosabb kezelés elvégzése, minél magasabb hatásfokkal.

Milyen hibák váltak kiküszöbölhetővé a 3. generációs HIFU berendezések bevezetésével?

A korábban elterjedt HIFU gépek használatakor előfordult, hogy a kezelési idő illetve a költségek csökkentése érdekében a kezelt felületre a szükségesnél kevesebb kezelővonalat fektettek. Az arckezeléskor ajánlatos 500 vonal megfelezésével például az önköltségi ár is a felére – 100 000 Ft-ról 50 000 Ft-ra csökkent. Azonban ennek eredménye nem csak a kívánt hatás elmaradása volt, de utólagos kellemetlen következményekkel is járt: a nem elég sűrű, szabálytalan kezelővonalak mentén a kollagénrostok is egyenetlenül alakulnak ki, és ez az egyenetlenség a bőr szerkezetén is látható lett. Ennek az elkerülését tűzték ki célul a fejlesztők, akik megalkották a több soros, szoftver-vezérelt kezelőfejet, mellyel automatizálták a kezelővonalak egyenletes elosztását a bőrfelületen. Ennek a precíziós technológiának köszönhetően a 3. generációs HIFU kezelés biztosítja a bőr egyenletes feszességét. Mivel ez az eljárás a maximális eredményt nyújtja elérhető áron, tökéletes megoldást kínál mindazoknak, akik a költséghatékonyságot és a gyönyörű, látható eredményt egyformán elvárják a kezelésektől.

Mi a 3. generációs HIFU hatékonyságának titka?

A 3. generációs HIFU alkotói felismerték, hogy a szoftvervezérelt mechanizmus lehetővé teszi az eddiginél sokkal pontosabb kezelést és a maximális hatékonyságot. A hagyományos, egy soros kezelőfejjel szemben az új, tíz soros kezelőfej segítségével a kezelő számára könnyedén kivitelezhetővé vált a kezelővonalak egyenletes elosztása, és az ebből adódó maximális kezelési eredmény elérése.

Amíg a hagyományos HIFU kezelés esetében a felhasználók sokszor az elmaradt eredmény mellett nem kívánt hatást tapasztalhattak a szabálytalan pontelrendezésből és helytelen használatból adódóan, a 3. generációs HIFU precíziós szoftvere tökéletesen kiküszöbölte ezt a problémát. A professzionális kezelőfejjel végzett kezelésnél a kollagénrostok egyenletesen regenerálódnak a bőrszövet mélyen fekvő rétegében, így a kezelt bőr szerkezete is egyenletes, mindenhol egyformán feszessé válik. A kezelés hatékonyságát tovább növeli, hogy a tíz soros kezelőfej nagyobb felületet képes lefedni egy kezelés alkalmával, mint az egysoros elődje.

Extra előnyök

A 3. generációs HIFU kezelés alkalmas a narancsbőr csökkentésére, a bőrfelszíni zsírréteg eltávolítására és a kötőszövet rugalmasságának helyreállítására is, mivel hét különböző mélységben képes hatni, azaz előidézni a kollagén-regenerációt.

Kapható patronok

1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 6.0mm, 8.0mm, 10.0mm, 13.0mm, 16.0mm

Ára: 1.990.000 Ft + Áfa, patron hozzá 250.000 Ft + ÁFA

Technikai adatok

A technikai adatokért, kérjük hívja értékesítési tanácsadókat a +36 20 9675 940 számon vagy küldjön üzenetet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

Valóban a legdrágább HIFU gépek a legjobbak?

Valóban a vásárlók érdekeit szolgálja a magas piaci ár? És ha nem, akkor mi az oka annak, hogy mégis az indokolatlanul drága koreai gépeket részesítik előnyben a forgalmazók? A válasz egyszerű: hatalmas nyereséget jelent számukra ezeknek a favorizálása.

Mi áll ennek a hátterében? Miért járnak jobban ezek a cégek a koreai gépek népszerűsítésével, és miért törekszenek a kínai gyártmányok lealacsonyítására?

A legalapvetőbb ok, hogy a koreai készülék gyári ára 8-12 ezer dollár között mozog, ami átszámítva körülbelül 2,5-3,5 millió forint. Ez töredéke a jelenlegi, itthoni piaci árnak, amely megközelítőleg 6-7 millió forint. Technikailag tehát nem jelent akkora kihívást egy HIFU gép előállítása, ami indokolná ezt a magas árat. Ezen felül plusz bevételt jelent a patron és egyéb alkatrészek, kiegészítők forgalmazása. Egy patron beszerzési ára nagyságrendileg 200 ezer forint, míg piaci ára 600 ezer forint. Tehát, a berendezést óriási haszonnal lehet értékesíteni: közel 3 millió forintot lehet csak az eladásból profitálni. Ezzel szemben egy kínai gépen összesen körülbelül 300 ezer forintos nyereség van. Mindez egyértelműen a forgalmazóknak kedvez a koreai gép forgalmazásakor. Ebből az óriási összegből, amit a forgalmazó cég nyereségként elkönyvel a koreai gépek forgalmazása után, könnyedén tud 2-3 millió forintot a kínai gépek elleni kampányba fektetni, amivel a fogyasztókban azt a hamis benyomást kelti, hogy kizárólag ezek az irreálisan magas árú gépek és kezelések hatékonyak, azaz érik meg az árukat.

Sajnos ezek téves információk: a kínai gyártók technológiájukban utolérték a koreai vetélytársaikat, sőt, sok technikai fejlesztéssel álltak elő, amelyeket a koreai gyártóknak még időbe telik megvalósítani. A kínai HIFU berendezéseknek hátránya mindössze az, hogy nincs olyan marketingjük, mint a korai készülékeknek, mivel nem céljuk a vásárlók megtévesztése. Az ellenkampányukhoz jó alapot szolgáltat viszont, hogy a kínai HIFU gépek első szériája még valóban nem érte el a jelenlegi színvonalat – egy apróbb hibának köszönhetően: a patronokat olajjal töltötték fel, ami az ultrahang erejét visszavetette –, de ezeket a korábbi hibákat már az újabb szériákban kijavították. Aki jó, kínai HIFU gépet keres a piacon, az talál, méghozzá elérhető áron – nem igaz, hogy nem.

Ne higgyünk tehát a magas profit céljából sugalmazott tévhiteknek, manipulációnak! Ezek nem tükrözik a HIFU készülékek valódi minőségét és értékét, mindössze egyéni érdekeket szolgálnak! Hallgassunk a hozzáértő szakemberek és elfogulatlan felhasználók véleményére, akik konkrét adatok és paraméterek alapján minősítik az egyes termékeket!

Például, Dr. Horváth Iván, plasztikai sebésszel készült interjúból megtudhatjuk, milyen szempontok alapján érdemes mérlegelni, és hogy ő maga miért választaná a legújabb kínai HIFU berendezést.

Miért egyedülálló a 3. generációs HIFU gépek által megvalósított technológia?

Dr. Horváth Iván adjunktus, sebész, plasztikai sebész szakorvos válaszol.

- Mi az a legfontosabb különbség a hagyományos koreai HIFU gépek és a 3. generációs HIFU berendezések között, amelyre Ön szeretné felhívni a felhasználók figyelmét?

A 3. generációs HIFU berendezések – azt hiszem, kimondhatom – gyakorlatilag „zsebre tették” a hagyományos, koreai gépeket. Ezek a hagyományos, egysoros berendezések hamarosan a vitrinbe kerülnek, mivel az általuk használt technológia már nem korszerű és nem költséghatékony. A 3. generációs HIFU gépek színvonala több fronton is meghaladja a hagyományos gépekét, emellett árban is reális és széles körben hozzáférhető.

- Hogyan jutott erre a következtetésre? Mik azok a tulajdonságai a 3. generációs HIFU berendezésnek, amik színvonalban a hagyományos HIFU gép fölé emelik?

Ez a következtetés alapos vizsgálat eredménye. Több első kézből szerzett tapasztalat győzött meg a 3. generációs HIFU mondhatni páratlan minőségéről. Amikor először találkoztam ezzel az újabb típusú HIFU berendezéssel, szkeptikus voltam, mivel már sok tapasztalatom van a mikrofókuszált ultrahangos gépek terén, és mindaddig a koreai gépek bizonyultak a leginkább hatékonynak, tehát a legkézenfekvőbb megoldásnak.

- Hogy történt ez az első találkozás a 3. generációs HIFU berendezéssel?

A forgalmazó cég felkért egy kizárólag minőségi, szakmai összehasonlító tesztelés elvégzésére, amire nem tudtam nemet mondani, mivel minden eladási szándék nélkül bocsátották rendelkezésemre a készüléket. Továbbá az is felkeltette az érdeklődésem, hogy a berendezés formatervezése a 21. század irányzatát képviseli, azaz ergonomikus kialakítása tökéletesen megfelel a modern orvostechnikai és szépészeti eszközöktől elvárható sztenderdnek.

- Milyen típusú összehasonlító tesztelést végzett, és milyen észrevételei voltak ennek során?

Az összehasonlító tesztelés egy teljes arckezelés formájában történt. Már az első kezeléskor feltűnt, hogy míg a saját, koreai gépemet 0,8 és 1,4 Joule energiaerősség között kell használni kezelés közben, a 3. generációs HIFU gép a 0,6 Joule-nál már ugyanazt az erősséget produkálja, mint a régi gépen az 1,4 Joule. Tehát megállapítottam, hogy a tesztelésre átadott gép jóval erősebb az enyémnél, de arra gondoltam, ez még önmagában nem indokolja a meglévő gép lecserélését, mivel az is kiválóan működik. A következő meglepő tapasztalatom az volt, hogy a kezelési idő egyharmadára rövidült. Ekkor már elgondolkodtam, hogy milyen előnyökkel járna, ha ezt a gépet használnám, hiszen három kezelést el tudnék végezni annyi idő alatt, amíg a másikkal csak egyet.

- Minek köszönhető az, hogy lerövidült a kezelési idő?

A kezelőfejet nem kell annyiszor áthelyezni a kezelés során, mivel a gép automatikusan egymás mellé helyez 11 sort. A korai gépnél csak egy sort helyez le egyszerre a kezelőfej, így az áthelyezésre fordított idő ennek sokszorosa a kezeléskor.

Ezután végeztem egy külön kísérletet a kezeléstől függetlenül, melynek során a saját koreai gépemmel egy plexi lapra helyeztem 11 sort egymás mellé. Rendkívül precíz embernek tartom magam, és különösen a szakmai feladatokban mindig törekszem a lehető legnagyobb pontosságra. Úgy gondolom, ez minden orvostól elvárható, és fontos tényező lehet bármilyen kezelés kimenetelében. Tehát, ezúttal is igyekeztem a megszokott maximális figyelemmel végezni a feladatot. Majd a tesztelésre kapott 3. generációs HIFU 11 soros kezelőfejével is elvégeztem ugyanezt: egy másik plexilapon teszteltem a kezelőfejet. Megdöbbenve láttam a különbséget: az általam lerakott 11 sor közötti sortávolság több mint 2 cm volt, és minden erőfeszítésem ellenére szabálytalan távolságokra helyezkedtek el egymástól, míg a 11 soros kezelőfejjel szabályos elosztású, 1x2,5 cm-es távolságok voltak a kezelőpontok közt. Teljesen letaglózott ez az eredmény.

- Milyen következtetést vont le ebből?

Ezen ponton már semmi kétségem nem volt, hogy ha újból vásárolnék HIFU készüléket, akkor ezt a berendezést választanám. Ezt a precizitást nem lehet elérni semmilyen jelenleg piaci forgalomban lévő géppel.

- Ezután végzett még további teszteket a 3. generációs géppel?

Igen. Ezután egy dekoltázskezelés elvégzésére kért fel a forgalmazó szintén összehasonlítás céljából. Már az kezelési útmutató meglepetést okozott, miszerint a forgalmazó ehhez a típusú kezeléshez először 8mm-es, 6mm-es, 4,5mm-es, majd a 3mm-es patron használatát javasolja. A saját, hagyományos gépemhez tartozó patronok közül a a 4,5mm-es a legmélyebbre ható, de ez természetesen nem éri el a kötőszövet, mindössze a hámszövet legalsó rétegét. A 3. generációs HIFU gép 6 és 8mm-es patronjaival azonban a behatoló energia a kötőszövet kollagénrostjait is eléri, ezeket regenerálja újra, így egy dekoltázskezelés esetében nem csak a bőr feszességét állítja helyre, de a melleket is megemeli 1-2 cm-rel, hiszen tartásukat épp a kötőszövet rugalmassága adja. Itt már be kellett ismernem, hogy az általam használt koreai gép többé nem versenyképes a piacon, hiszen nem érhető el vele ugyanolyan látványos eredmény, mint a 3. generációs készülékkel.

- Voltak-e még kétségei ezen a ponton a 3. generációs HIFU készülék előnyeit illetően?

Természetesen, gyanakvó voltam, ami költségeket illeti. A teljesítményéből kiindulva csaknem biztosra vettem, hogy az ára legalább duplája lesz a meglévő, hagyományos gép árának. Abból indultam ki, hogy bizonyára ez az újabb gép is koreai gyártmány, és így indokolt, hogy a kisebb teljesítményű géphez képest ennyivel növekedjen az ár. Őszintén szólva reménykedtem, hogy nem kell lecserélnem a meglévő gépemet, és tudtam, hogy ennyit nem szeretnék rá áldozni. Mikor meghallottam, hogy az új gép ára töredéke a saját gépem árának, nem hittem el. Csakis arra tudtam gondolni, hogy ez biztosan valami átverés. A forgalmazó azzal győzött meg, hogy nem átverésről van szó, hogy elárulta, a 3. generációs gép nem koreai, hanem kínai gyártmány. Igazság szerint, ha előre tudtam volna, hogy a tesztelésre adott gép kínai gyártmány, ki sem próbáltam volna, mivel annyira elfogult voltam a koreai berendezés színvonalával kapcsolatban. Be kellett vallanom magamnak, hogy ezt az elfogultságot a tájékozottság hiánya okozta: nem tudtam arról, hogy milyen más, esetleg korszerűbb berendezések elérhetők már a piacon. Csak az érme egyik oldalát láttam. Az árának ismeretében és a gép összes előnyét figyelembe véve felismertem, hogy ennek a 3 generációs, kínai HIFU berendezésnek nincsen konkurenciája a piacon.

- Mi az Ön számára legfontosabb érv, ami a 3. generációs HIFU készülék használata mellett szól?

Talán az egyik legfontosabb érv számomra, hogy nem kell hosszasan győzködnöm a pácienseimet a kezelések csodálatos, mesébe illő hatékonyságáról, melyek az ár csillagászati nagyságrendjét indokolnák – ugyanis ez nagyon ellenkezik az elvemmel és személyiségemmel –, hiszen ennek a berendezésnek a használatával a kezelési költség megfizethető és kifizetődő, azaz a kezelések ár-érték aránya normális keretek közt mozog.

Keresett, megfizethető áru, tartós, sokoldalúan felhasználható alakformáló gépek

Kínálatunkban megtalálja a szépségszalonok, kozmetikák számára készült legjobb alakformáló gépeket. Minden gépünk megfelel a minőségi és biztonsági követelményeknek. A tartós használatra készült alakformáló gépekkel kozmetikája, szépségszalonja egyenletes, gyors nyereséget tud kitermelni. Megbízható alakformáló gépeink használata során nincs meghibásodás miatti kiesett kezelési idő, nincs elvesztett, elégedetlen ügyfél. Alkatrész és kellékanyag utánpótlási szolgáltatásunk igénybevételével alakformáló gépének élettartamát jelentősen kiterjeszheti. Gépeink megvásárolhatók vagy bérelhetők. Vásárlás előtt Bemutatótermünkben megtekinthetők, és a napi készlet függvényében kipróbálhatók. Vásárlás vagy alakformáló gép bérlés esetén kérje szakértőink tanácsát. Keresse bizalommal értékesítő és szaktanácsadó kollegánkat elérhetőségeinken.