Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

Pressotherapy Blue nyirokmasszázs gép, hullámmasszázs gép

Pressotherapy Blue nyirokmasszázs gép, hullámmasszázs gép Pressotherapy Blue nyirokmasszázs gép, hullámmasszázs gép

A MediLight Blue Pressotherapy egy elit hullámterápiás készülék, amely nyirokrendszer stimulációjával és infravörös hő erejével elősegíti a szervezet méregtelenítő folyamatait, és nem csak a fogyásban és az alakformálásban nyújthat hatékony segítséget, de komplex egészségmegőrző és rekreációs hatása számos területen alkalmazható.

Milyen jótékony hatásai lehetnek a MediLight Blue Pressotherapy géppel végzett nyomásterápiás kezelésnek?

 • Serkenti a nyirokkeringést, így támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait
 • Serkenti a vérkeringést
 • Elősegíti a testsúlycsökkenést, javítja az izomtónust
 • Látványos eredményt kezelhető vele a narancsbőr
 • Segíti a kötőszövetek és a bőrszövet regenerálódását
 • Kedvező hatással van az emésztési zavarokra
 • Mérsékli a derék- és a végtagok fájdalmát
 • Stresszoldó hatású
 • Enyhíti a stressz vagy kiválasztási problémák okozta fejfájást, szédülést vagy hányingert
 • Hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához

Miért hatékony a nyirokmasszázs?

A MediLight Blue Pressotherapy nyirokmasszázs berendezés egy teljes testet betakaró légzsákokkal felszerelt speciális ruha segítségével fejti ki hatását. Működési elvének lényege, hogy az egyes kezelőegységek légkamrái egymást követően megtelnek levegővel, majd kiengedik a nyomást. Ez folyamat kelti a hullámmasszázs effektust, ami egy passzív izometrikus mozgás, tehát a jól felépített manuális terápiás masszázshoz hasonló. Itt az AirBagek nyomásgyakorlás és vibráció előidézése által a zsírszövetet hozzák mozgásba. A keletkező nyomás és vibráció felgyorsítja a nyirok- és vérkeringést, valamint az anyagcserefolyamatokat és a salakanygok kiválasztását. A masszázs teljesen fájdalommentes, kellemetlen mellékhatása nincsen. Az oldalnyomásos készülékek erős (max. 50 kg súlynak megfelelő) nyomást fejtenek ki a hasfalra, amely egy 30 perces kezelés során hatásában 150 felülés elvégzésének felel meg.

Miért hatékony az infravörös hő?

Az infravörös sugárzás számos kedvező élettani hatásának köszönhetően gyakori kiegészítője az egyéb technológiáknak az alakformálásban és a rekreációban. Az infravörös fény könnyen és mélyre hatol a szövetekbe, és az ott létrejövő rezonancia és gyors felmelegedés révén tágítja az ereket, serkenti a vérkeringést, így a nyirokmasszázshoz hasonlóan aktívan támogatja a salakanyagok és a pangó folyadék távozását a szövetekből. Ezenfelül sejtregeneráló, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és izomlazító hatása van. A nyomásterápiával együttes alkalmazása során a két technológia hatása egymást támogatja, így hatványozott eredmény érhető el már egy kezeléssel.

Funkciók

 • Nyirokmasszázs
 • Infravörös zsírcsökkentés
 • Fogyasztás
 • Alakformálás

Minden, amit a hullámmasszázsról tudni érdemes

Milyen alapvető típusait különböztetjük meg a hullámterápiás készülékeknek?

A hullámterápiás berendezéseknek két nagy csoportját különbözetjük meg funkciójuk szerint.

Az egyik típus az orvosi hullámmasszázs, amely kifejezetten rehabilitációs célokat szolgál, azaz olyan betegek részére fejlesztették ki, akik ágyhoz kötöttek, és a hiányzó vagy minimális izommozgás következtében a nyirokrendszerük is alulstimulált. Ebben az esetben a hullámmasszázs – azaz nyirokmasszázs – pótolja a szükséges stimulációt a nyirokrendszer számára, hogy fenntartsa a normális nyirokkeringést.

A hullámmasszázs készülékek másik típusát kifejezetten alakformáláshoz fejlesztették ki. Ezek a berendezések abban különböznek az orvosi hullámmasszázs gépektől, hogy a nyirokmasszázs funkciót a gyártók infrahővel egészítették ki. Ennek a szerepe azért nagyon fontos, mert csak az infravörös hőhatás képes a sejtszintű anyagcsere beindítására. A folyamat során a sejtek a felesleges anyagokat kilökik a sejt közötti térbe, és a hullámmasszázs serkentő hatására beindult nyirokkeringés továbbítja azokat a nyirokcsomók felé, így azonnal eljutnak a kiválasztó szervekhez.

Miért nem alkalmas az orvosi hullámmasszázs készülék a szépség szalonban való használatra?

Az orvosi hullámmasszázs gépek célja és funkciója nem az alakformálás, hanem a mozgásszegény életmód következtében vér- és nyirokkeringési zavarokkal küzdő betegek ápolása, ezért teljesen felesleges a szépség szalonban való használata. Ráadásul az alakformálás céljából végzett kezelések esetében többet árt, mint használ.

Miért nem érdemes az alakformálást előkészítő tisztító kezelést orvosi hullámmasszázs géppel végezni?

Mert a kizárólag nyomásterápia funkcióval ellátott gép, amelyben nincsen infrasugárzás nem alkalmas erre az előkezelésre, mivel nem indítja be a szükséges sejtanyagcsere-folyamatot. A nyomásterápia önmagában csak továbbítja a jelenlévő sejt közötti anyagokat, pangó folyadékokat a nyirokszervekhez, ami egy egészséges embernél egyébként is lejátszódik – testmozgástól, életmódtól függően változó ütemben – ezért önmagában fölösleges elvégezni.

Miért van szükség az előkezeléssel a sejtszintű anyagcsere beindítására?

Azért fontos az alakformáló kezelést megelőző napon elvégezni az infrahővel kiegészített nyirokmasszázst, mert így a szervezetből kitisztulnak a felhalmozódott méreganyagok, és így tehermentesítjük a kiválasztó szerveket a kezelés idejére. (Ilyenkor érdemes ügyelni a fokozott folyadékbevitelre is, ami szintén támogatja a méregtelenítő folyamatot.) Ha ezt betartjuk, akkor másnap, az alakformáló kezelés során már kevesebb teher éri a kiválasztó szerveket, így hatékonyabban tudnak működni.

Miért értelmetlen, sőt ártalmas az alakformáló kezelés után végzett hullámmasszázs?

Az alakformáló kezelés után – akár orvosi, akár infrahővel ellátott készülékkel – hullámmasszázst végezni nem csak értelmetlen, de káros is, mivel ezzel túlterheltséget okozhatunk a kiválasztó szervekben. A túlterheltséget az okozza, hogy a nyirokmasszázs a sejt közötti térből is odaáramoltatja a méreganyagokat a kiválasztó szervekhez egy időben az alakformáló kezelés során felszabadult felesleges anyagokkal. Mivel ilyen mennyiségben meghaladja a kiválasztó rendszer kapacitását az anyagok feldolgozása és ürítése, ezért az éjszakai mélyalvási fázis során a vegetatív idegrendszer visszaépíti azokat a szervezetbe. Gondoljunk csak bele: amit egyik nap lebontottunk, az másnapra visszaépül - így a teljes eljárás feleslegessé válik!

Milyen kezelés elvégzése ajánlott az alakformáló kezelés után?

A javasolt eljárás az elektromos izomstimuláció, hiszen amire szükség van, az a kezelt területen felszabadult zsírok és méreganyagok kiválasztása és eltávolítása, és az EMS segítségével célzottan tudjuk fokozni a kezelt terület vér- és nyirokkeringését, ráadásul a bőr- és kötőszövet feszesítésére is alkalmas. Nem véletlen, hogy a 3 az 1-ben alakformáló gépeket úgy fejlesztették ki, hogy az alakformálásnak kifejezetten ezeket az optimális lépéseit tegye lehetővé, azaz egy alapos, sejt szintű tisztítást biztosító előkezelés után, másnap elvégezzük az alakformáló kezelést, majd az ezt követő izomstimulációval elősegítjük a lebontott zsírsejtmaradványok távozását a szervezetből.

Technikai adatok

Kar hossz: 47 cm, szélesség: 28-32 cm
Derék hossz: 47 cm szélesség: 34 cm
Láb hossz: 62 cm szélesség: 27---45 cm
Lábfej hossz: 45 cm szélesség: 15-22 cm
Légnyomás kivezetés 20
Kijelző 8” LCD érintő kijelző
Nyomás energiaerősség 0.1MPa
Kimeneti feszültség DC36V
Teljesítmény 350 W
Méretek 46*59*64 cm
Bruttó tömeg 32 kg

Alakformálás, méregtelenítés, általános kondiciójavítás, 3 az egyben nyirokmasszázs gép

A nyirokmasszázs gép ára: 390 000 Ft + Áfa

Információért hívja most!

Nagy Lajos értékesítési tanácsadó

Nem ért el minket? Kérjen telefonos visszahívást!

Kérjük adja meg telefonszámát...

Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük pipálja be a négyzetet!