Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

InfraShape horizontal fekvő infrabicikli

InfraShape horizontal fekvő infrabicikli InfraShape horizontal fekvő infrabicikli

Mi az Infrashape és minek köszönheti népszerűségét?

Az Infrashape a jelenlegi egyik legismertebb alakformáló fitness-berendezés: egy infrakabinnal és vákummasszázzsal egybeépített fekvő infrabicikli.
Népszerűségét annak köszönheti, hogy a korábban ismert módszereknél könnyebbé, kellemesebbé és hatékonyabbá az edzést és a fogyást – a fitness, infra és vákuum egyedi kombinációjának köszönhetően.

Az Infrashape egyedülállóan hatékony az alakformálásban, mert az infrahő mélyen hatol a szövetekbe, és hatására a sejtanyagcsere (metabolizmus) jelentősen felfokozódik. Az infrahővel stimulált sejtek a felesleges anyagokat kiürítik a sejt közötti térbe, melyek aztán a nyirokkeringéssel a verejtékmirigyekbe és a kiválasztó szervekbe jutnak, és természetes úton távoznak a szervezetből. Az infrahő ezzel egyidejűleg fokozza a vér- és nyirokkeringést, így ez a méregtelenítő folyamat gyorsabban tud végbe menni. Az Infrashape hatékonyságának legfontosabb eleme a testmozgás, hiszen izommozgásoknak kulcsfontosságú szerepe van a nyirok áramoltatásában, hasonlóan a szívnek a vérkeringésben betöltött szerepéhe: az izmok kontrakciója és ernyedése egy szívóhatást eredményez a vér- és nyirokerekben, fokozva ezzel az akadálytalan áramlást. Minél intenzívebb a mozgás, a nyirokrendszer annál hatékonyabban működik. A vákuumos technológia tovább serkenti a keringést, a salakanyagok távozását és a kemény kötőszövetek oldását, és karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása megsokszorozza az Infrashape alakformáló kezelés hatékonyságát. Az infrahő ráadásul a mozgás-szervrendszeri panaszok kezelésében is fontos szerepet játszik: felmelegíti az ízületi szöveteket, az esetleges fájdalom enyhül, és az ízületek visszanyerik rugalmasságukat, a mozgás könnyedebbé válik. A test egészét érintő tehermentesítő és regeneráló hatás energizálja a teljes szervezetet, és így segít hozzá egy jobb közérzet eléréséhez.

Az Infrashape használata számos területen fejti ki kedvező hatását:

 • elősegíti a gyors fogyást
 • hozzájárul az ideális testsúly és testkontúr eléréséhez
 • méregtelenít
 • megszünteti a narancsbőrt
 • serkenti a nyirok- és vérkeringést
 • enyhíti a mozgás-szervrendszeri betegségek tüneteit
 • csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát
 • támogatja a sérült szövetek regenerálódását
 • javítja a teljesítőképességet
 • fokozott vitalitást és jobb közérzetet biztosít

Az Infrashape választható extra funkciói

 • Aromaterápia, mely elősegíti a szervezet egyensúlyának fenntartását, helyreállítását, valamint a jó közérzet biztosítását az infrashape edzés közben. Az aromaolajok nagyon erős, pozitív hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt edzés közben.
 • Ózonterápia, mely fájdalommentes és nincsenek mellékhatásai. Az ózon oxigén bázisú, erősen oxidáló anyag, mely a természetben O3 molekulaként fordul elő. Az ózon hatékonyan gátolja meg az izzadt bőrfelszínen és a testhajlatokban, a baktériumok, vírusok, gombák elszaporodását.
 • LED-es kollagén-fényterápia, mely nem csak a lelki állapotunkat, de fiziológiai folyamatainkat, s ezáltal egészségi állapotunkat is képes jótékonyan befolyásolni.

InfraslimX infrabicikli, az új generáció

 Az InfraslimX a gyakorlatilag az Infrashape továbbfejlesztett változata, mely alaptechnológiában megegyezik az Infrashape-pel, azonban kidolgozottabb és több funkcióval rendelkezik.

Miben más az InfraslimX, mint az Infrashape?

 

Infrashape

InfraslimX

nyitott vagy zárt kabin

zárt vákuumteres

zárt vákuumteres

infrasugárzók száma

1 db 400 Wattos

3db 300 Wattos

infra összteljesítménye

400 Watt

900 Watt

vákuumszivattyú teljesítménye

1000 Watt

1000 Watt

biciklis edzés nehézségi fokozatai

16 fokozat

16 fokozat

bicikli vízszintes állíthatósága

egy ponton rögzített

20 cm-es állíthatóság

kollagén-fény LED-ek teljesítménye

20 Watt

20 Watt

ózonterápia

nincs

van

ózontermelés hatékonysága

-

6800 mg/h

oxigénterápia

nincs

van

oxigéngenerátor teljesítménye

-

3 liter/perc

aromaterápia

van

van

Információért hívja most!

Nagy Lajos értékesítési tanácsadó

Nem ért el minket? Kérjen telefonos visszahívást!

Kérjük adja meg telefonszámát...

Kérjük adja meg a telefonszámát
Kérjük pipálja be a négyzetet!