Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

VinuShape Mini kozmetikai alakformáló gép

VinuShape Mini kozmetikai alakformáló gép VinuShape Mini kozmetikai alakformáló gép

A MediLight VinuShape Mini egy professzionális, hordozható alakformáló, bőrfeszesítő és ránctalanító gép egyedülálló, ergonomikus kezelőfejekkel és három funkció egyesített erejével:

  • multipoláris rádiófrekvencia
  • szuper-pulzáló vákuum
  • LED-fény

Minek köszönhető a MediLight VinuShape Mini hatékonysága?

A MediLight VinuShape Mini a három szupertechnológia – a multipoláris rádiófrekvencia, a szuper-pulzáló vákuum és a LED-fény – egymást támogató és összeadódó hatásának köszönhetően rendkívül hatásos a narancsbőr kezelésében és az alakformálásban. A három különböző méretű és szerkezetű kezelőfejnek köszönhetően a különböző testtájak kezelésére alkalmas, valamint egyedileg választható a kezelt személy igényeinek megfelelően. A speciális multipoláris applikátor kifejezetten az arc, a szemkörnyék és a nyak bőrfelületének emelésére, kisimítására használható. A szuper-pulzáló vákuumnak köszönhetően az alakformáló berendezések közt is kiemelkedően gyors és látványos eredmény érhető el használatával.

Mi a szuper-pulzáló vákuum és hogyan működik?

A szuper-pulzáló vákuum a hagyományos vákuummal szemben a bőrfelület beszívásának és elengedésének gyors váltakozásán alapul: akár 15-ször ismétli a műveletet egy másodperc alatt. A nagy ismétlésszámnak köszönhetően a vákuum élettani hatása megsokszorozódik, így a teljesen fájdalommentes kezelés maximális eredményt nyújt az alakformálásban és a bőrfeszesítésben. Ugyanakkor a pulzálás erőssége a kezelt személy igényeinek megfelelően állítható. A pulzálásból adódik az is, hogy a kezelés során a kezelőfej könnyedén csúsztatható végig a bőrfelületen az egyenletes hatás érdekében.

Miért hatékony a LED-fény?

A különböző hullámhosszokon sugárzó LED-fényt kiváló élettani hatásai miatt használják a kozmetikában és a gyógyászatban. A fény mélyre hatol a szövetekbe így a sugárzás a legmélyebb rétegekben fejti ki kedvező hatását. A vörös fény 633 nanométer hullámhosszon ötszörösére serkenti a kollagéntermelést a bőrben, és serkenti a fibroblaszt sejtek működését, ezáltal öngyógyító mechanizmusokat indít be. A vörös tartományba tartozó fényt a bőr minden rétege képes elnyelni, ezért jól kiegészíti a rádiófrekvenciával és a szuper-pulzáló vákuummal végzett kezelést. A kék fény 415 nanométer hullámhosszon antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően javítja az aknéra hajlamos arcbőr állapotát, nyugtat és kisimít.

A Multi-Vinu alakformáló készülék bizonyítottan hatékony alakformáló és karcsúsító kezelést biztosít a rádiófrekvencia, a pulzáló vákuum és a LED technológia együttes felhasználásával.

A nagyméretű és közepes kezelőfej együttes használatával jelentősen rövidülhet a szokásos kezelés időtartama. Egy kezelés végén az eredmény már szemmel is látható. A Multi-Vinu alakformáló készülék zsírbontásra, a cellulit csökkentésre, körfogat csökkentésre és bőrfeszesítésre is kiválóan alkalmas.

A Multi-Vinu alakformáló géppel arcbőr feszesítő kezelések is végezhetők a kezelőfejekbe épített LED + vákuum + rádiófrekvencia technológia segítségével. A bőrfeszesítés, ránccsökkentés és kollagéntermelés újraindító kezelések az arcon, a nyakon és az áll alatti részen is meggyőző eredménnyel végezhetők el.

Technikai adatok

Elnevezés VinuShape mini
Méretek 32cm x 32cm x 29cm
Rádiófrekvencia 1 MHz
Vákuum Max : 650mmHg
Teljesítmény 200W
Bemeneti feszültség és frekvencia AC 220 ~ 240V / 50/60Hz
Nettó tömeg 8.9Kg

Ára: 1.390.000 Ft + Áfa