Telefon: 06 20 967 5940 
E-mail: nfsshop@gmail.com

IPL szőrtelenítő gépek

SHR végleges szőrtelenítés

Az SHR technológia a végleges szőrtelenítési eljárások közül a legújabb. Neve a Super Hair Removal, azaz szuper szőrtelenítés szavak kezdőbetűiből áll. Az SHR végleges szőrtelenítés a lézertechnológiát és a pulzáló fény (Intense Pulsing Light=IPL) erejét használja fel a tartós és végleges szőrtelenítési kezelés során. Az SHR szőrtelenítés gyorsabb, rövidebb ideig tartó, viszont hatásosabb eljárás, ráadásul jóval kevesebb diszkomfort érzéssel jár. 

A techológia újítása az, hogy a szőrszálakra adott egy nagy energiaerősségű villantás helyett sok kisebb energiájú, de sűrűbb villantásszámmal melegítjük fel a szőrhagymákat az elhalási hőmérsékletre. 

Az SHR szőrtelenítés során további előny, hogy a bőr és szőrszín tetszőleges lehet, akár sötét bőrű, erősebb hajszálú, akár világosabb, vagy világos bőrű és világos, szőke hajszálú lehet a kezelt személy, a szőrtelentés tartós és végleges lesz.

Kínálatunkban a legújabb, szépségstúdiók, kozmetikai szalonok által keresett IPL-SHR végleges szőrtelenítő gépeket is megtalálja. Végleges szőrtelenítő gépeink kínálatát folyamatosan frissítjük. Ha elsőkézből szeretne értesülni az aktuális újdonságainkról, kérdése van, bérelni szeretne, hívja a

+36 20 967 5940

telefonszámot, és keresse Nagy Lajos ügyfélszolgálati vezetőt!